Vali Taşyapan daha sonra makam...
MEBİT

Yeni Vali'ye karşılama töreni!

Vali Taşyapan daha sonra makamında gazetecilere açıklama yaptı.

Abone Ol

2015-03-05 13:13:00 | Son Güncelleme : 2015-03-05 13:13:00

Yeni Vali'ye karşılama töreni!

Valiler Kararnamesi ile Van'a atanan İbrahim Taşyapan, bugün yeni görevine başladı. Vali Taşyapan için Valilik binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Vali Taşyapan için protokol mensupları uzun kuyruk oluşturdu. Çiçeklerle karşılanan Vali Taşyapan, uzun kuyruk oluşturan protokol mensupları ile tek tek tokalaştı.  Karşılama töreninin ardından Vali Taşyapan’ın önüne kesen bir bir yaşlı anne, Taşyapan’a sarılarak,”Memleketimize hoş geldin”dedi.

 

BİRLİKTELİK VURGUSU

Vali Taşyapan daha sonra makamında gazetecilere açıklama yaptı.  Vali Taşyapan, şöyle dedi:“Bayrak bize teslim edildi. Bu bayrağı aldığımız yerden daha yüksek yerlere daha ileriye taşımanın gayretleri içerisinde olacağız. Bu nedenle hizmetleri beraber yürüteceğiz. Tabiî ki de kalkınma ilerleme tek bir kişinin gayreti ile olmaz. Bunu yaparken bütün kamu görevlilerimiz Sivil Toplum Örgütlerimiz, Meslek Kuruluşlarımız ve burada yaşayan bütün vatandaşlarımız el ele vererek bunu yapma gayreti içerisinde olmaya çalışacağız. Burada prensiplerimiz hak hukuk adalet ve insanı öne çıkaracak bir anlayış olacak.  İnsan, kainatın en değerli varlığıdır. Onu öne çıkarmadan onun üzerine hizmetleri inşa etmeden herhangi bir yere varamayız.  Dolayısıyla insanlarımız bizim için değerli olacaktır. Tabiî ki fikirler tartışılır, konuşulur doğrular o şekilde bulunabilir.  Doğruları istişare yolu ile bulmaya çalışacağız. Bu bir sorumluluktur. Bu onurlu görevi bize veren milletimize ve milletimizin temsilcilerine gece gündüz çalışarak laik olmaya çalışacağız.”

 

“HATAMIZDAN DÖNEBİLİRİZ”

“Koşamadığımız, gidemediğimiz bir yer kalmayacak”diyen Vali Taşyapan,”Buradaki hizmetlerimizde, doğrularımızda vatandaşların bize destek olmasını istiyorum. Yanlıştan dönmek fazilettir. Hatamızı, yanlışımızı gördüğümüzde dönebiliriz. Bu bizim prensibimiz olacaktır. Toplumda yaşıyoruz. Bu nedenle toplumda yaşamanın da kuralları vardır. Hepimiz bu kurallara uymak zorundayız. Başkasının hakkına hukukuna saygı göstermeliyiz. Koşamadığımız, gidemediğimiz bir yer kalmayacak. Her yere gideceğiz. Van, Doğu Anadolu’nun incisi olan bir il. Buraya Vali olarak atanmaktan büyük bir onur duyuyorum. Buradaki vatandaşlarla iyi bir diyalog kurarak devletimizin merhametli ve güler yüzünü göstererek, kapalı kapılar ardından oturmadan onlara kapımızı ve gönlümüzü her zaman açarak bu görevi yapacağız. Bunları başarabilirsek başka bir yere atandığımızda huzurlu ayrılırız. Bütün vatandaşlarımızı sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah bu görev hem benim için hem de milletim için hayırlı olur” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Prestij Gazetesi

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER