MÜSİAD, TÜMSİAD VE ASKON Van...
MEBİT

MÜSİAD, TÜMSİAD VE ASKON Van Şubeleri Ortak Açıklama

MÜSİAD, TÜMSİAD VE ASKON Van Şubeleri olarak Yerel Ekonomik ve Sosyal Kalkınmanın , yerel yönetim ve yerel dinamiklerin destek ve teşvikleri ile mümkün olabileceğine inanıyoruz.

Abone Ol

2015-03-04 01:01:00 | Son Güncelleme : 2023-08-24 10:29:34

MÜSİAD, TÜMSİAD VE ASKON  Van Şubeleri  Ortak Açıklama

Yerel Ekonomi  ve sosyal kalkınma ile ilgili yapılan organizasyonlarda özellikle yerel yönetici ve oda ve stk temsilcilerinin katılımcılara ve kamuoyuna verecekleri mesaj çok değerli ve anlamlı olduğuna inanıyoruz.


Van ilimizle ilgili ulusal organizasyonlardaki ekonomik ve sosyal mesajların çok kısık olduğu, katılımların çok düşük seviyede yaşandığı bir zamanda , herkesin ve her kesimin umut  bağladığı ve yüksek beklentilerinin olduğu  İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen, Van Ekonomi  Zirvesinde yaşananlar Van’ın yerel, siyasi değerlerine  stklarına, en çok da Van ekonomisine , sanayisine , imajına ve geleceğine zarar verdiğini, bu zararın da kısa sürede telafisinin zor olduğu herkesin malumudur.


Bu sebeple  VAN İLE İLGİLİ SÖZÜ OLAN HERKESE  ÇAÐRIMIZDIR.

Her faaliyetimizin, her organizasyonunumuzun, her sözümüzün  Merkezinde Van olsun. Van’ın geleceğine, Vanı’ın ekonomisine, Van’ın Eğitimine, Van’ın İhracatına, Van’ın barışına, Van’ın Gençliğine katkı sağlayacak söylemlerimiz olsun. Van Kazansın, Vanlı Esnafımız ve sanayicilerimiz. Kazansın, gençlerimiz kazansın, sosyal barışımız kazansın ve kısacası


Hep beraber kazanalım….

Bu anlamda Van Ticaret ve Sanayi odası tarafından yerel ekonomik kalkınmayı amaçlayan,yerel üreticilerin  desteklenmesi ,kentte ekonomik canlılık olması için 15 Mart-5 Nisan 2015 Tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Van Shoppig Fest ile yine yerel firmaların tercih edilmesi için başlattığı ‘’destek ol’’ kampanyalarını önemsediğimizi,desteklediğimizi ve Bu projelerin ortağı,sahibi ve destekçisi olduğumuzu belirtmek isteriz.


Tüm Van Halkını bu çalışmalara duyarlı olmaya davet ediyoruz.

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER