Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİ...
MEBİT

Teknolojiyi İyi Kullananlar Kazanıyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre 2014 yılında bilgisayar ve internet kullanan hane sayısı yüzde 60.2 olarak belirlenirken, teknolojiyle birlikte yeni iş alanları da açıldı.

Abone Ol

2015-03-02 12:18:00 | Son Güncelleme : 2021-08-25 18:41:31

Teknolojiyi İyi Kullananlar Kazanıyor

TÜİK verilerine göre, en fazla internet ve bilgisayar kullanım yaş grubu 16-24 olarak belirlenirken, erkeklerin yüzde 62.7, kadınların ise yüzde 44.3 oranında olduğu tespit edildi. Teknoloji ve internetin yaygınlaşmasıyla iş alanları, ticaret ve internetten alışverişin de aynı oranda arttığı kaydedildi.

 

Çeşitli firmalar da kullanıcıya ve tüketiciye değişik imkanlar sunarak bu alanda bir ticaret ağı oluştururken, yeni kurulmuş olan POSAVİS de bunlardan bir tanesidir. Van’da bir seminer veren POSAVİS yenicilerinden Bedirhan Töre ve Kişisel Eğitim Uzmanı Erdem Basel, teknolojiden faydalanırken kazanmanın yolunu anlattılar. POSAVİS olarak her evde bir akıllı cihaz olarak nitelendirdikleri tablet ve sistemle kaybedeni olmayacağı ve herkesin kazanacağı bir sistem geliştirdiklerini ifade eden Töre ve Basel, teknolojiden hem faydalanmak hem de kazanmayı mümkün hale getirdiklerini kaydettiler. Bir nevi kullanıcıları hisse sahibi yaptıkları ve herkesin mutlak suretle kazandığını söyleyen Töre, “Bu bizim getirdiğimiz sistem ile her eve bir akıllı cihaz girdiği vakit, o vatandaşlar hem teknolojiden faydalanacak hem de kazanacaklar. Şimdilik bu cihazlardan 12 kalem üzerinden kazanma yolu mevcuttur. Bunlardan bazıları reklam tıklayarak, normal günlük hayatlarındaki gibi alışveriş yaparak ve tüm GSM ve sabit telefonlarla yüzde 78 düşük bir fiyatla görüşme yaparak ve anketlerden kazanabilecekler. Bu kazanma yöntemlerinden sadece bazıları. İleriki zamanlarda çok daha farklı ve kazançlı kalemler de bu cihaz ve sistemimizde yer alacaktır” şeklinde konuştu.


Vatandaşlar ise, hemen hemen herkesin elinde tablet bilgisayarlar ve akıllı cep telefonları bulunduğunu belirterek, kendilerinin tablet alacaklarını ve almışken bu cihazlardan alıp en azından ekonomik olarak kazanmak da istediklerini belirttiler.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER