Van Gençlik Hizmetleri ve Spor...
MEBİT

Van'da Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması Sona Erdi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kulüpler arası halk oyunları yarışması sona erdi.

Abone Ol

2015-03-01 01:06:00 | Son Güncelleme : 2023-05-03 14:36:37

Van'da Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması Sona Erdi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kulüpler arası halk oyunları yarışması Tuşba ilçesinde bulunan İskele Yatılı İlkokulu ve Ortaokulu spor salonunda düzenlendi.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonara açılış konuşmasını yapan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, tüm takımlara başarı dileğinde bulundu. 15 takım katıldığı yarışmaya, sırasıyla gösterilerini yapan takımlar, 5 jüri üyesi tarafından titizlikle izlenerek seçildi. Birbirinden başarılı yarışmacılar sabırsızlıkla jürinin vereceği kararı beklerken, 3 dalda yarışan yarışmacılar arasından artistik dalda Gençlik Spor Kulübü, yıldızlarda Aile ve Sosyal Politikalar Kulübü ve sitilize dal gençlerde Karayolları Yolspor birinciliği aldı. Sitilize dal gençlerde ikinci olan Kültür Turizm Spor Kulübü utluluklarını aileleriyle paylaştır. Sitilize çocuklarda ise Tuşba Gençlik Spor Kulübü birinci oldu. Dereceye giren takımlar kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve diğer protokol tarafından verildi. Programın sonunda ise halk oyunları il temsilcisi tarafından Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’a plaket verildi.


Bu yıl halk oyunları yarışmasında birinci olan Yolspor Kulübünü en güzel hünerlerini sergilediklerini söyleyen kulüp yöneticisi, bundan sonra bölge birinciliğine aday olacaklarını belirterek, Erzurum Bölgesi Halk Oyunları yarışmalarına katılacaklarını ve Van’a birincilikle geleceklerini ifade etti.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER