Van Gençlik Hizmetleri ve Spor...
MEBİT

Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi.

Abone Ol

2015-02-28 02:01:00 | Son Güncelleme : 2022-04-19 13:45:30

Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Mehmet Akif Ersoy Lisesi Spor Salonu'nda yapılan Okul Sporları Yıldızlar Masa Tenisi Müsabakaları’na 18 erkek ve 15 kız takımı katıldı. Müsabakalarda yıldız erkekler kategorisinde Tuşba Atatürk Ortaokulu birinci, Güzelkonak Yatılı Bölge Ortaokulu ikinci, Özel Çınar Ortaokulu üçüncü olurken, yıldız kızlarda ise birinciliği İdrisi Bitlisi Ortaokulu, ikinciliği Hacı Ömer Sabancı Ortaokulu, üçüncülüğü ise Güzelkonak Yatılı Bölge Ortaokulu elde etti.

 


Dereceye giren okullara kupaları Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Müdürü Zeynel Abidin Akkuş, Masa Tenisi İl Temsilcisi Zeki Karabalık ve Masa Tenisi Antrenörü Mahmut Kurt tarafından verildi.

 


Yapılan ödül töreninin ardından konuşan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü Mahmut Kurt; “Öncelikle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Okul Sporları Masa Tenisi İl Birinciliği’ne katılan bütün takımlarımıza teşekkür ediyoruz. Müsabakalarımız tam anlamıyla çok heyecanlı ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Bu çekişmeli ve heyecanlı müsabakalar sonucunda dereceye girerek birincilik elde eden takımlarımız yakın bir zamanda federasyonumuz tarafından düzenlenecek olan bölge şampiyonasında ilimizi temsil edeceklerdir. Takımlarımıza şimdiden katılacakları şampiyonada başarılar diliyoruz” diye konuştu.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER