AK Parti Van Gençlik Kolları...
MEBİT

Ak Parti Van Gençlik Kolları Erdoğan'ın Doğum Günü'nü Kutladı

AK Parti Van Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından 26 Şubat'ta dünyaya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun doğum günü nedeniyle bir kutlama programı düzenlendi.

Abone Ol

2015-02-27 00:07:00 | Son Güncelleme : 2024-04-20 01:03:29

Ak Parti Van Gençlik Kolları Erdoğan'ın Doğum Günü'nü Kutladı

İl Başkanlığı binası karşısındaki eski Devlet Hastanesi yerinde yapılan kutlamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dev posteri etrafında meşaleler yakıldı.

 

Recep Tayyip Erdoğan sloganları atana gençlik Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun doğum günlerini kutladı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Van Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Yakup Eren, kendileri için çok büyük anlam ifade eden Hakk’a ve halka bağlılığıyla gönülleri kazanan Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile AK Parti kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyaya gelişiyle dünya ve ülkenin şereflendiğini belirterek, “Başbakan ve Sayın Cumhurbaşkanımıza sürdürecekleri ömürleri boyunca Allah’tan hayırlı ve bereketli ömürler diliyoruz. Allah, kendilerini hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin. Allah AK gençliği ustasız ve hocasız; ustayı ve hocayı da AK gençliksiz bırakmasın. Güzel Van’ımızdan güzel Ankara’mıza, büyük Türkiye’mizin büyük liderlerine sesleniyoruz iyi ki doğdunuz iyi ki varsınız” dedi.

 


AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda ise, “Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın aynı zamanda şu anda ülkemizi yöneten Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da doğum günüdür. Ülkemizin ve dünya mazlumlarının umudu haline gelmiş iki büyük önderin doğum günü. İki liderin de aynı günde doğmaları Allah-u Tealanın bize bir lütfu. Ak gençlik olarak biz bunu burada mütevazi bir şekilde kutlamak istedik. Allah onları bizim başımızdan eksik etmesin, yollarını ve bahtlarını açık etsin. Biz gençlik olarak, AK Parti ve teşkilatı olarak hep yanlarında olacağız”

 


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye için büyük bir değer olduğuna vurgu yapan AK Parti Vam Milletvekili Aday Adayı Cafer Giyik de, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülkemize yeni Türkiye yolunda çağ atlatan bir değer. Biz doğum gününü kutluyor, kendilerine ülkemize daha nice güzel hizmetler yapacak sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz” şeklinde konuştu.


Yapılan açıklamaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İl Başkanı Zahir Soğanda’nın isimlerinin yazıldığı doğum günü pastası kesilerek katılımcılara ikram edildi.

 

 

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER