Van Ağır Ceza Mahkemesi Başkan...
MEBİT

Van Komisyon Başkanını Uğurladı!

Van Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’ndan Ordu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Dr. Mesut Bilen için veda yemeği verildi.

Abone Ol

2015-01-26 12:26:00 | Son Güncelleme : 2024-03-07 15:48:37

Van Komisyon Başkanını Uğurladı!



Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesinin 15/01/2015 tarih ve 2015/24-25 sayılı adlî kararnamesi ile Van Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığından Ordu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Dr. Mesut BİLEN için mesai arkadaşları ve Adliye Personelleri tarafından yaklaşık 250 kişinin katılımıyla veda gecesi düzenlendi.

 

 

Veda gecesine Bölge  Cumhuriyet Başsavcısı Erol ÇELİK, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Topal  Van 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim KOCA, Van Merkez ve İlçe Hakim ve Savcıları, Adliye Personelleri, Kurum Amirleri ve çeşitli STK yöneticileri katıldı.

 

 

Yaklaşık 250 kişinin katıldığı Veda Gecesi Slayt gösterisi ile başlayıp, yemek ve canlı müzik ile devam etti. Duygulu anların yaşandığı veda yemeğine Adliye Personellerinin veda gecesinin düzenlendiği Otel’in girişine asmış oldukları  “Biz seni çok sevdik koca yürekli ADAM!” yazılı pankart geceye katılanlar tarafından büyük ilgi gördü.

 

 

Plaketini Van Bölge Cumhuriyet Başsavcısı Erol ÇELİK’ten alan Van 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkan’ı aynı zamanda Van Adalet Komisyon Başkanı olan Dr. Mesut BİLEN kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Geceyi düzenleyen ve katılım yaparak şereflendiren davetlilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Dr. Mesut BİLEN: ” Bu görev sürem içerisinde her zaman adalet ilkelerini göz önünde bulundurdum. Yapmış olduğum görevin gereklerini layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Herkese eşit mesafede oldum.Mevki makam adamı olmaktan ziyade gönül adamı olmaya gayret ettim. Meslek hayatım boyunca kimseyi ötekileştirmedim. Benim gibi düşünmeyenlere dahi saygı gösterdim. Herkesin çalışma şartlarını iyileştirmeyi hem görevim,  hem de insanı sorumluluğum olduğunu düşündüm.”  Yeni atandığı görevini kendisine layık gören Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun Genel Sekreteryasına ve Yüksek Kurulun Değerli Üyelerine teşekkür eden  Dr. Mesut BİLEN, herkese hakkını helal ettiğini belirterek herkesin de kendisine haklarını helal etmesini isteyerek konuşmasına son verdi.

 

Konuşmasından dolayı alkışlanarak kürsüden inen Van Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Mesut BİLEN’e Geceye katılanlar tarafından Van’ı temsil eden bir takım hediyeler takdim edildi. Adliye Personelleri, kendilerine Baba Şefkatiyle yaklaşan ve gönül adamı olan Dr. Mesut BİLEN’in Van’dan ayrılacak olmasından dolayı son derece üzüldüklerini belirttiler.
 

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER