Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Va...
MEBİT

Hüda-Par'dan Vantb Ve Askon'a Ziyaret

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, beraberindeki partililerle Van Ticaret Borsası (VANTB) ve Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Van İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Abone Ol

2014-12-18 11:05:00 | Son Güncelleme : 2014-12-18 11:05:00

Hüda-Par'dan Vantb Ve Askon'a Ziyaret

HÜDA-PAR heyeti ilk olarak Van Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Başkan Selman Toprak ile bir araya geldiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Selman Toprak, il ve oda sorunlarıyla ilgili heyete bilgi verdi.



HÜDA-PAR heyeti, daha sonra ASKON’u ziyaret etti. Ziyarette konuşan ASKON Van Şube Başkanı Maşallah Gözel, amaçlarının Van'da her alanda halka ve kente fayda sağlamak olduğunu belirtti. Merkezi İstanbul'da olan ASKON'nun 1998 yılında kurulan bir dernek olduğunu ifade eden Gözel, Türkiye'nin 7 bölgesinde 23 şube ile faaliyet gösterdiklerini söyledi.

 

 


HÜDA-PAR İl Başkanı Rasim Saygın ise, “Genelde ümmet coğrafyası, özelde bölge olarak zor bir süreçten geçmekteyiz. Bugün en fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir zamandır. Bizler bütün kurumlarımızla İslam’a hizmet paydasında, her kurum kendi kulvarında çalışma yapmak zorundadır. Biz HÜDA-PAR olarak halkımızın İslami ve insani bütün değerlerine sahip çıkacağız. Bu değerlere saldırıları kabul etmiyoruz. İzzetli ve dik bir duruşla parti programımız doğrultusunda bu halka sahip çıkacağız. Dinimizde dilimizde bizimdir ve bunlar bir birine alternatif değildir. HÜDA-PAR, halkın umudu olmuştur. Bizler bu umudu büyüteceğiz ve gerçekleştireceğiz. Bu noktada hepimize sorumluluk düşmektedir” dedi.

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER