Van Valisi Aydın Nezih Doğan,...
MEBİT

Vali Doğan: Nehiri Bulmak İçin İnsansız Hava Aracı da Kullanılıyor

Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Van'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 2 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan ile ilgili açıklama yaptı. Vali Doğan, olayın meydana geldiği saatin 13.00 olduğunu ve idareye ise 15.45 sıralarında bilgi verildiğini söyledi.

Abone Ol

2014-10-31 14:34:00 | Son Güncelleme : 2021-07-07 10:12:48

Vali Doğan: Nehiri Bulmak İçin İnsansız Hava Aracı da Kullanılıyor

Bilginin alınır alınmaz çeşitli birimleri görevlendirdiklerini belirten Vali Doğan şöyle konuştu:


"Bilgi alınır alınmaz jandarma, geçici köy korucuları, AFAD, sağlık müdürlüğü ekiplerimiz bölgede teknik cihazlarla ve köpeklerle bölgede arama çalışmalarına aynı gün başladılar. Ancak şu ana kadar aramalardan bir sonuç alınamadı. İnsansız hava aracı ve helikopter görevlendirdik. Halen bir netice almış değiliz. Çalışmalarda bir çocuğun gidebileceği maksimum mesafeye kadar her yer en az üçer defa arandı.



Biz bir yandan da başka bir boyutunun olup olmayacağını değerlendirmek için özel ekip oluşturduk. Özel ekipte jandarma ve emniyetten görevliler var. Bu kaybolmanın başka bir sebebi olabilir diye bir inceleme başlattık. Bu inceleme neticesinde eğer farklı bir durum var ise çocuğun iradesi dışında diye çalışmalarımız devam ediyor. Şu ana kadar somut bir delil bulunamadı."

 

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER