Van Kahvaltısı Derneği Başkanı...
MEBİT

Caner'den Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Van Kahvaltısı Derneği Başkanı Yunus Caner, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bütün İslam aleminin bayramını kutlayarak, dünyanın değişik yerlerinde zulme uğrayan Müslüman toplumların huzur ve güven ortamına kavuşmasını diledi.

Abone Ol

2014-10-02 17:35:00 | Son Güncelleme : 2022-11-04 07:05:27

Caner'den Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Yunus Caner, yaptığı yazılı açıklama şu ifadelere yer verdi; “Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.



Mübarek topraklarda hac farizasını yerine getiren kardeşlerimizin Allah, ibadetlerini kabul etsin; Kabe'de, Arafat'ta, Müzdelife'de yaptıkları duaları makbul eylesin. Dünyanın her yerinde, bilhassa Mısır'da, Suriye'de, Myanmar'da, Gazze'de, Doğu Türkistan'da acı çeken, zulme uğrayan kardeşlerimizin de bir an önce huzur, güven ve istikrar ortamına kavuşmasını yüce Allah’tan diliyor ve bu mübarek günde dua ediyoruz.

 

 

 

IŞİD ve destekçilerinin tüm Müslüman alemine yönelik yaptıkları kanlı eylemlerini bir kez daha kınıyor, zulme uğrayan kardeşlerimize bu bayramda sahip çıkılmasını ve onları yalnız bırakmamaya davet ediyorum. Onlarla bayram sevincimizi paylaşarak kederde de sevinçte de bir olduğumuzu gösterelim. Bu duygular içinde, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize, sağlık diliyor, bu güzel bayram coşkusunun bütün gönülleri, bütün haneleri; gerek İslam dünyasında gerekse tüm dünyada şenlendirmesini temenni ediyorum” dedi.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER