Van Büyükşehir Belediyesi Sağl...
MEBİT

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’ndan Bayram Denetimi

Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı yaklaşan Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştırarak kentte bulunan pasta imalathanelerini denetledi.

Abone Ol

2014-10-01 12:45:00 | Son Güncelleme : 2024-01-26 10:51:14

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’ndan Bayram Denetimi
Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştırarak kentte bulunan pasta imalathanelerini denetledi.





Sabah saatlerinde beraberindeki zabıta ekipleri ve gıda mühendisleri ile birlikte kentte bulunan pasta imalathanelerini denetleyen Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri, imalathaneleri tek tek gezerek incelemelerde bulunarak, hijyen ve temizlik denetiminde bulundu.


 
 

Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uygulama bayrama kadar devam edecek ve kentte bulunan tatlı, pasta imalathaneleri gıda mühendisleri tarafından kontrol edilecek. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada,”Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ekiplerimiz denetimlerini artırarak kentte bulunan tatlı ve pasta imalathanelerini inceleyerek hijyen ve temizlik konusunda bilgilendirmeler yapmıştır. Halkımıza sağlıklı gıdanın ulaşması için ekiplerimiz kent genelinde sürdürdüğü çalışmalara devam edecektir” ifadelerine yer verildi. 
 

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER