Van Serbest Muhasebeciler Mali...
MEBİT

SMMMO'da Farkındalık Eğitimi

Van Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirleri Odası (SMMMO) tarafından Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği'nin (TÜRMOB) organize ettiği ‘Farkındalık Eğitimi’ semineri düzenlendi.

Abone Ol

2014-09-30 15:30:00 | Son Güncelleme : 2024-02-24 02:08:46

SMMMO'da Farkındalık Eğitimi

Odada düzenlenen seminere, TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir, Van SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şahin, TÜRMOB Etik Komitesi Kurul Üyesi Latif Taş, Van SMMMO eski oda başkanı Yakup Simeklioğlu, Haksız Rekabet ve disiplin kurulu üyeleri ile mali müşavirler katıldı.



Seminerde açılış konuşmasını yapan Van SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şahin, çeyrek yüzyılda gelmiş oldukları noktayı çok önemsediklerini belirterek, bu meslek örgütünün çok zorlu süreçlerden geçerek bu güne geldiğini söyledi. 17-18 Eylül 2014 tarihinde Ankara da 19. Türkiye Muhasebe Kongresi’nde ‘Geleceğin tasarlanması, meslekte yeni ufuk ve açılımlara doğru’ başlığı altında çok önemli konuların konuşulduğunu ifade eden Şahin, “Gelecekle ilgili dünya örnekleri ve ülkemizde yapılması gerekenlerle ilgili önemli sunumlar yapıldı. Bu da gösteriyor ki, mesleğimiz gün geçtikçe önemli bir meslek grubu haline geliyor. Özelikle mesleğimiz, müşterilerimizin kayıt tutmalarından ziyade onlara danışmanlık yapan kaliteli finansal tabloları hazırlayan, denetim yapan bir pozisyona geçtiği veya geçeceği bilinmelidir. O nedenle her zaman ki gibi mesleğimizi layikiyle yapacağımıza ve önümüzdeki engelleri hep birlikte, omuz omuza vererek çözeceğimize inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle eğitimimizin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.



Yeni muhasebecilere 'Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik Ruhsatı'nın verildiği seminer, programa konuşmacı olarak katılan eğitimciler tarafından bilgilerin verilmesi ve plaket töreni ile sona erdi.

 

 

 

 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER