Van’da polis tarafından düzenl...
MEBİT

Van'da 48 Adet Kullanıma Hazır Molotofkokteyli Ele Geçirildi

Van’da polis tarafından düzenlenen operasyonda 48 adet kullanıma hazır molotofkokteyli ele geçirilirken, yakalanan 13 kişiden biri tutuklandı.

Abone Ol

2014-09-30 11:35:00 | Son Güncelleme : 2014-09-30 11:35:00

Van'da 48 Adet Kullanıma Hazır Molotofkokteyli Ele Geçirildi

Van Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Büro Amirliğinden yapılan yazılı açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, Van Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yapılan çalışmalar neticesinde, ilimizde 01.09.2014-25.09.2014 tarihleri arasında meydana gelen şiddet içerikli sokak olaylarında güvenlik güçlerine karşı taşlı sopalı saldırı eylemlerinde bulunan, yollara barikat kurmak suretiyle yolu araç ve yaya trafiğine kapatan, okullara, sağlık ocaklarına ve vatandaşlara ait araçlara havai fişek, el yapımı patlayıcı ve molotofkokteyli atan ve bu tür eylemlerde kullanılmak üzere molotofkokteyli yaptığı tespit edilen 13 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

 

 

Belirtilen tarihler aralığında şahısların yakalanmalarına yönelik yapılan çalışmalar esnasında; 48 adet kullanıma hazır molotofkokteyli, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet tahta kalkan ve cop ele geçirilmiştir. Yapılan işlemlerin arından adli mercilere sevk edilen şahıslardan biri tutuklanmıştır” denildi.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER