Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ)...
MEBİT

Tıp Tarihi Ve Etiği Ulusal Ve Uluslararası Bilim İnsanları Van'da Buluşuyor

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı,Tıp Etiği-Hukuku Derneği ve Uluslar arası İslam Tıp Tarihi Cemiyeti’nin işbirliği ile Uluslararası İslam Tıp Tarihi Kongresi ve Ulusal Tıp Etiği-Hukuku Sempozyumu 23-26 Eylül tarihleri arasında Van'da yapılacak.

Abone Ol

2014-09-22 12:55:00 | Son Güncelleme : 2023-11-02 06:39:52

Tıp Tarihi Ve Etiği Ulusal Ve Uluslararası Bilim İnsanları Van'da Buluşuyor

YYÜ’den yapılan yazılı açıklamada, “YYÜ Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim dalının 9. yılında gerçekleştirilecek ulusal sempozyum ve uluslararası kongreye dünyanın çeşitli ülkelerinden ve Türkiye'den yaklaşık 250 bilim insanı katılacak.

 

 

23 Eylül 2014 Salı Günü Rescate Otel'de saat 14.00'de açılış töreni ile başlayacak sempozyum ve kongre 4 gün sürecek. Tıp Tarihinin önemli kilometre taşı olarak kabul edilen ve dünya tıbbına katkıda bulunan değerli İslam bilim insanları-hekimlerinin çalışmalarını/konularını içeren konferanslar, yurt içi ve yurt dışından katılacak çok değerli bilim insanları tarafından tartışılarak değerlendirileceği sempozyumda sosyal programlara ve gezilere de yer verilecek.Kongre ve sempozyumla ilgili geniş bilgiye www.dhfsempozyum.com adresinden ulaşabilinecek” denildi.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER