Van’da bu yıl 5'ncisi düzenlen...
MEBİT

Van Fuarı'nda Bursa Rüzgarı

Van’da bu yıl 5'ncisi düzenlenen 'Van Denizi Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılan Bursa Valiliği’nin standı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Abone Ol

2014-09-22 00:26:00 | Son Güncelleme : 2021-08-26 01:42:33

Van Fuarı'nda Bursa Rüzgarı

Van-Erciş karayolu üzerindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde Van eski valisi ve şu andaki Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun girişimleri sonucu Kalkınma Bakanlığı’nın ‘Cazibe Merkezleri Projesi’ kapsamında inşa edilen ‘Van Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’ ilk kez Turizm Ve Seyahat Fuarı’na ev sahipliği yaptı.



Bu yıl 5’nci kez kapılarını ziyaretçilere açan Van Denizi Turizm ve Seyahat Fuarı’na ilgi büyüktü. Van’da incelemelerde bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da ziyaret ettiği fuar alanında Bursa; ‘Sağlık-İnanç ve Kültür Turizmi’ temalarının yer aldığı görkemli bir stantla ziyaretçilerini ağırladı. Van eski valisi ve şimdi Bursa Valiliği görevini sürdüren Münir Karaloğlu’nun özel önem verdiği Van fuarına İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mukaddes Kılıçlar’la birlikte Nilüfer Belediyesi yetkilileri, Bursa Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin (Rommer) İşletmecisi Dr. Metin Yurdakoş, Medıcal Park Bursa Hastanesi Kurumsal Pazarlama Uzmanı Serap Mahtav, Acıbadem Hastanesi Uluslar arası Hasta Hizmetleri Yetkilisi Mahran Faris, Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi İdari İşler Müdürü Yaşar Demirtaş, Özel Bursa Anadolu Hastanesi, Park Dental Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi temsilcileri katıldı.




Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Van Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, AK Parti Van eski Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de ziyaret ettiği Bursa standında misafirlere kestane şekeri ikram edilerek, kentin tanıtımının yer aldığı broşürler dağıtıldı.




Bursa Valisi Münir Karaloğlu, fuarda canlı yayın yapan Tutku Radyo’ya da Bursa’dan canlı telefon bağlantısı ile katılarak, Van’da görev yaptığı 4 yıl 3 aylık süre içinde turizm adına yaptıkları çalışmaların kısa bir değerlendirmesini yaptı.




İlk kez katıldıkları ‘Van Denizi Turizm ve Seyahat Fuarı'nda beklenin üzerinde ilgi ile karşılaştıklarını belirten Bursa Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mukaddes Kılıçlar, en büyük etkinin ise daha önce Van’da vali olarak görev yapan Münir Karaloğlu olduğunu söyledi.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER