Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş....
MEBİT

Vedaş Yetkilileri Zahir Soğanda'yı Ziyaret Etti

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) yetkilileri, AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda'yı ziyaret ettiler.

Abone Ol

2014-09-19 17:14:00 | Son Güncelleme : 2024-03-08 09:29:11

Vedaş Yetkilileri Zahir Soğanda'yı Ziyaret Etti

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Genel Koordinatörü Osman Akyol, VEDAŞ Şirket Müdürü Zafer Türüt ve VEDAŞ İl Müdürü Murat Taş, AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda’yı ziyaret ettiler. Burada konuşan VEDAŞ Genel Koordinatörü Osman Akyol, tüm vatandaşlara en güzel şekilde hizmet verilebilmesi ve elektrik kesintilerinin de en aza indirgenmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.



Akyol, ''Maalesef ki ilimizde kaçak elektrik kullanımı çok fazladır. Kaçak elektrik kullanımına bağlı olarak elektrik yüklemlerinde fazlalaşma oluşmaktadır. Kaçak elektrik kullanımının mali açıdan zararından daha fazla elektrik şebekesine verdiği zarar çok önemlidir. Kaçak elektriğin fazla olması en fazla da trafo yanmalarına neden olmaktadır. Enerji trafolarımızın yaklaşık yüzde 10'u yanmaktadır. Bu nedenle de elektrik kesintileri yaşanmaktadır. Fakat bu elektrik kesintileri tamamen programlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bunun yanında ilimize elbette ki yatırımlar da devam edecektir. Van'ın elektrik üretim ve tüketim noktasında en iyi yere gelebilmesi için biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kaçak elektrikle mücadele tek başına şirketimizin üstesinden gelebileceği bir sorun değildir. Bu konuda tüm kamu kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, siyasetçilerin, belediyelerimizin de şirketimize destek olması gerekmektedir'' dedi.




Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Zahir Soğanda ise, elektriğin önemine değinerek, ilde sağlıklı bir şekilde elektrik kullanımının oluşabilmesi için kaçak elektrik kullanımına karşı vatandaşların duyarlılık göstermesi gerektiğini ifade ederek, şirketin de bölgede yatırımlarını hızlandırarak devam etmesi gerektiğini vurguladı.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER