Van Gençlik Hizmetleri ve Spor...
MEBİT

Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'tan Gaziler Günü Mesajı

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşamamızın asli unsurlarından biri olan bu kahraman gazilerimiz, milletimizin kalbinde her zaman müstesna bir yere sahiptir dedi.

Abone Ol

2014-09-19 16:53:00 | Son Güncelleme : 2021-07-04 10:23:32

Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'tan Gaziler Günü Mesajı

Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, “Milletimizin gururla ve şerefle taşıdığı bir unvan olan gazilik, savaş alanlarında kazanılmış rütbelerin en büyüğü olan şehitlikten sonraki rütbedir. Bugün kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğünü korumak için üstün bir cesaret ve feragat örneği göstererek hayatlarını ortaya koyan ve gazilik onuruna erişen kahraman vatan evlatlarını şükran ve minnetle andığımız bir gündür. Şehitlik ve gazilik; vatan sevgisini, milli ve manevi değerlerini her şeyden üstün tutan, milletimiz için ulaşılabilecek en yüce makamlardır.



Bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşamamızın asli unsurlarından biri olan bu kahramanlar, milletimizin kalbinde her zaman müstesna bir yere sahiptir. Bu vesileyle devletinin bütünlüğü, milletinin huzuru ve bayrağının dalgalanması için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi ve bu uğurda kahramanca mücadele ederek yaralanan gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, değerli ailelerine saygılar sunuyorum” diye konuştu.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER