Van’da bu yıl 5.’si düzenlenen...
MEBİT

Tutku Radyo Fuar Özel Programıyla Bakanı Bozdağ'ı Yayına Aldı

Van’da bu yıl 5.’si düzenlenen Seyahat ve Turizm Fuarı alanına kurduğu canlı yayın aracında yaptığı yayına başta Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olmak üzere birçok kişi konuk aldı.

Abone Ol

2014-09-19 16:54:00 | Son Güncelleme : 2024-02-01 23:45:43

Tutku Radyo Fuar Özel Programıyla Bakanı Bozdağ'ı Yayına Aldı

Fuar alanındaki canlı yayın aracında ‘Fuar Özel’ programını hazırlayıp sunan Salih Geçken, daha önce Van’da düzenlenen fuarların spor alanlarında düzenlendiğini hatırlatarak, “Bu yıl faaliyete geçen fuar ve kongre merkezinde fuarlar yapılmaya başlandı. Radyo yönetimimiz aldığı kararla özel olarak tasarladıkları canlı yayın aracıyla bu yıl fuar alanında yerimizi aldık. Yerel bir radyonun canlı yayın aracıyla yayın yapması Türkiye’de pekte görülen bir şey değil. Radyo Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Celal Geçken başta olmak üzere şartları zorlayarak aldıkları kararı faaliyete geçirdiler. Buradan kendilerine de teşekkür ediyorum” dedi.




5. Seyahat ve Turizm Fuarı’na katılmak üzere Van’a gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdürrahim Arıcı’yı, Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Hatice Çoban’ı canlı yayına aldıklarını ifade eden Salih Geçken, fuar ve kongre merkezinin yapımında çok önemli emeği olan Van eski valisi ve şu anki Bursa Valisi Münir Karaoğlu’nu da telefon bağlantısıyla konuk etti. Geçken, “Fuar alanına gelen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştık. Araç içine kurduğumuz stüdyoyu merak edenler vardı. Onlarla hasbıhal ettik. Dinleyicilerimizin ziyaretleri oldu. Ziyaretçilerden konuklarımız oldu. Bugüne kadar açık alanda yaptığımız yayınlardan çok farklıydı. Bizlere bu imkânı sunan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER