AK Parti Van Milletvekili Fati...
MEBİT

Ak Partili Çiftçi Oto Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci, Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Abone Ol

2014-09-15 16:46:00 | Son Güncelleme : 2022-10-01 15:30:22

Ak Partili Çiftçi Oto Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Van Milletvekili Fatih Çiftci, beraberindeki Gençlik Kolları Başkanı Taha Çoban, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları il yönetimi ile birlikte Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

 

 

İlk olarak Oto Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muhittin Yıldızbaş ile görüşen Çiftci, sanayi sitesi hakkında bilgi aldı. Başkan Yıldızbaş’dan sanayi sitesinin sorunları hakkında bilgi alan Milletvekili Çiftci, her türlü sorun ve sıkıntıyı not alarak üzerlerine düşeni fazlasıyla yapmaya hazır olduklarını ifade etti.



Milletvekili Çiftci ve beraberindekiler, daha sonra sanayi sitesindeki esnafları ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Bir ilin en önemli kapılarından birinin de sanayi siteleri olduğunu vurgulayan Çiftci, sanayi sitesi esnafının sadece seçimden seçime değil, her daim yanında olduklarını ifade etti. Esnafın sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Çiftci, sorunların çözümü konusunda Van milletvekilleri olarak üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.



Milletvekili Çiftci ve beraberindekiler, buradan ayrılarak AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği toplantıya katıldı. 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER