SP Van İl Başkanlığı tarafında...
MEBİT

SP İl Divan Toplantısı

SP Van İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Van-Şişli Öğretmenevi’nde yapıldı.

Abone Ol

2014-09-14 20:46:00 | Son Güncelleme : 2021-07-16 04:15:53

SP İl Divan Toplantısı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, “Türkiye’nin 81 ilinde yapmış olduğumuz bu çalışmanın adı ‘çelikleşme ve seçimlere hazırlık’ toplantılarıdır” dedi.

 

 


SP Van İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Van-Şişli Öğretmenevi’nde yapıldı. Toplantıda ilk olarak konuşan SP Van İl Başkanı Özay İlhan, 12 Eylül Darbasi’ne değinerek, “34 yıl önce demokrasi bir kez daha ülkemizde rafa kaldırılmıştır. Bu tarihi günde, 34 yıl sonra elhamdülillah ülkemizde yarım yamalak da olsa hala seçilmişlerin demokrasisi de olsa, Erbakan hocamızın tabiriyle ‘Demokratörlerin demokrasisi’ de olsa yine de askeri bir rejimden daha iyi olduğunu düşünüyoruz. Ancak Milli Görüş’ün iktidara geldiği bir Türkiye’de, Saadet Partisi’yle bütün insanların kendi fikrini, en hür şekilde söyleyebileceği ve bir milyon kişi içerisinde bir kişi farklı bile düşünse, o kişiye saygı gösterilip, o kişinin fikrini açıkça söylemesi için mücadele edeceğimizi tüm Türkiye kamuoyunun bildiği gibi Van kamuoyu da bilmelidir” dedi

 

 

 

 


Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay ise, Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak il divan toplantılarının yapıldığını belirterek, “Türkiye’nin 81 ilinde yapmış olduğumuz bu çalışmanın adı ‘çelikleşme ve seçimlere hazırlık’ toplantılarıdır. Bütün gayemiz, insanların iyiliği için çalışmaktır. İyiliği ise bütün dünyada ve yeryüzünde egemen kılmaktır. Bütün mücadelemiz, bütün gayemiz budur. Milli Görüş yeryüzünde hakkı hakim kılma mücadelesi veren bir harekettir. Milli Görüş, Avrupa Birliği kapısında bekleyen değil, D8 kuran hareketin adıdır. Milli Görüş kendi yerli otomobilini yapan, kendi uçağını yapan, kendi tankını topunu yapan, dünya çapında marka firmaları olan ve güçlü sanayisi ile kalkınmış olan bir Türkiye’nin teminatıdır” şeklinde konuştu. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER