Saadet Partisi (SP) Van İl Baş...
MEBİT

Saadet Partisinden CHP'ye Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, yönetim kurulu üyeleriyle Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) bir ziyarette bulundu.

Abone Ol

2014-08-28 15:22:00 | Son Güncelleme : 2023-03-07 19:44:07

Saadet Partisinden CHP'ye Ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) siyasi partilere yönelik çağrısı doğrultusunda ilde yaşanan sıkıntıların çözümü için ziyaretlerine aralıksız devam eden SP, CHP Van İl Başkanı Cemal Şen ile görüştü. İl başkan yardımcısı M. Necip Yavuzer ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Başkanı Cemal Şen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Burada bir konuşma yapan SP İl Başkanı Özay İlhan, ildeki huzur ve güvenin sağlanması ve kentte yaşayan herkesimin birbirine olan saygı, sevgi ve muhabbetinin tesisinin şart olduğunu belirterek, “Hepimiz bu geminin insanlarıyız. Şayet gemi su alırsa hepimiz zarar görürüz.




 

Van’ın her geçen gün kalkındığı, işsizliğin azaldığı, yatırımların yapıldığı bir kent olabilmesi için artık güzel olaylarla anılmalıdır. Van’a gelen yerli ve yabancı turistler tarafından güzel görünmesi için şehir merkezindeki TOMA ve zırhlı polis araçları, artık merkezi noktalardan uzaklaşmalıdır. Bu yönde diğer siyasi partilerimiz ve kurumlarımızla da görüşmelerimiz olacaktır” dedi.




CHP İl Başkanı Cemal Şen de, şehrin huzur ve refahı için atılacak her adımın yanında olduklarını belirterek, Van TSO’nun çağrısının olumlu olduğunu söyledi. Konuşmalarında sermayeyi güvercine benzeterek elde tutulması gerektiğini vurgulayan Şen, “Huzur ve güven en önemli konudur. Herkesin mal ve can güvenliğinin olması ve bu konuda en ufak bir tereddütünün olmaması için tüm siyasi partilerin bir araya gelmesi gerekir. CHP olarak atılacak her adıma destek olacak, üzerimize düşeni yapacağız. SP’li başkan ve yönetimine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER