Van’da önceki gün girdiği Van...
MEBİT

Van Kent Konseyi Başkanı Ümit Keser'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Van’da önceki gün girdiği Van Gölünde rüzgarın etkisiyle botu alabora olan ve 5 buçuk saat sonra kurtarılan Van Kent Konseyi Başkanı Ümit Keser sağlığına kavuşuyor.

Abone Ol

2014-08-27 10:01:00 | Son Güncelleme : 2014-08-27 10:01:00

Van Kent Konseyi Başkanı Ümit Keser'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz cumartesi günü ailesi ile birlikte piknik yapmak üzere Van Gölü sahiline giden Van Kent Konseyi Başkanı Ümit Keser, botu ile göle gitmişti. Aniden rüzgarın şiddeti ile botu alabora olduktan 5 buçuk saat sonra kurtarılan Keser’e ziyaretçi akını devam ediyor.



Tedavisi devam eden Başkan Keser’i Van Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Hoş sohbetlerin yaşandığı ziyarette konuklarını muhabbet ile ağırlayan Keser, yürütme kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek çok mutlu olduğunu ifade etti.



Keser ayrıca, Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlü (AFAD) tarafından kurtarılmadığının altını çizerek, AFAD bu konuda çok büyük eksikleri mevcut. 5 buçuk saat sonrası kurtarılmam bir mucize olsa da bundan sonra yaşanacak bu tür vakalara acil müdahale yapılması için AFAD çalışanlarının ciddi bir eğitimden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

 


Ziyarete, Van Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mucip Tapan, Sanat Meclisi sözcüsü İhsan Bal, Yönetim Kurulu Kent Konseyi Sekreteri Yavuz Kurt, üyeleri Ömer Kurt ve İshak Kara, katıldı.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER