Türkiye Odalar ve Borsalar Bir...
MEBİT

Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı'na Necip Oflas Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na Necip Oflas seçildi.

Abone Ol

2014-08-23 00:51:00 | Son Güncelleme : 2024-04-24 22:07:44

Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı'na Necip Oflas Seçildi

Bir otelde yapılan TOBB Van Genç Girişimciler Kurulu seçiminde Sibel Cacim ve Necip Oflas başkanlık için yarıştı. 15 kişilik üyenin katıldığı oylamada Necip Oflas 7, Sibel Cacim ise 6 oy aldı. Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na seçilen Elektrik ve Elektronik Mühendisi Necip Oflas; kendisine oy veren ya da vermeyen herkese teşekkür etti.



Oflas, “2011 yılında üye olarak dâhil olduğum Van Genç Girişimciler Kurulu’na başkan seçilmem sebebiyle geçen süre içinde faaliyetlerine katıldığım Van Genç Girişimciler Kurulumuzun eski başkanı Sayın Mahmut Köroğlu’na bizlere vermiş olduğu desteklerinden ve cesaretinden dolayı teşekkür ediyorum.




Deneyim ve tecrübelerine her zaman başvuracağımız Sayın Mahmut Köroğlu’nun, ihtiyacını hissettiğimiz konularda da yanımızda olacağını biliyor olmamız gücümüze güç katmaktadır. Ayrıca aynı yola baş koyduğumuz ekip arkadaşım Sibel Cacim ile yaşadığımız tatlı rekabetin ardından, birlikte daha uyumlu bir yapı içinde çalışmalarımıza devam edeceğimizi umuyor ve kendisine teşekkür ediyorum. Yeni dönem çalışmalarımızın içinde önümüzdeki dönemde daha güçlü bir Van için, bölgede daha çok söz sahibi olabilmek için sadece bizlerin çalışması yeterli olmayacaktır. Bu nedenle Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız, Sayın Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ve diğer değerli dostlarımızın bize vereceği desteklere de ihtiyacımızın olacağını belirtmek istiyorum. Bu sayede birlikte geliştireceğimiz projelerle ve oluşturacağımız çalışma grupları ile gerek yurt içinde gerekse yurt dışında Van ilimizi layık olduğu yerlere çıkaracağız. Van’da yapacak daha çok işimizin olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda; gelin medeniyetlerin beşiği Van’ı olması gereken ve hak ettiği yerlere birlikte taşıyalım.




Anadolu'nun doğu kapısı, Anadolu'nun incisi Van'ı bir dünya markası yapalım. Van'ın ekonomi, turizm, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi için öncelikle halkımıza, Van Ticaret ve Sanayi Odası’na, Van Genç Girişimciler Kurulu’na, kamu kurum ve kuruluşlarına bugüne kadar verdikleri ve bundan sonra verecekleri destek için de şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.



Yapılan konuşmanın ardından eski başkan Mahmut Köroğlu’na yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

 

 

 

 

 

 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER