Van’da 15 saat boyunca elektri...
MEBİT

Van'da elektrik kesintisine tepki

Van’da 15 saat boyunca elektriklerinin kesildiğini belirten vatandaşlar eylem yaptı.

Abone Ol

2014-08-20 11:01:00 | Son Güncelleme : 2023-06-03 12:16:20

Van'da elektrik kesintisine tepki

İl merkezine bağlı mahallelerden elektrik kesintisini protesto etmek amacıyla toplanan vatandaşlar, Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) önünde bir araya geldi. Emniyet güçlerinin güvenlik önlemi aldığı VEDAŞ önünde toplanan 40-50 kişiden oluşan kalabalık, sıkıntılarını anlatacak bir muhatap bulamadıklarını öne sürerek duruma tepki gösterdi.

 

 

 

Saatlerce elektriklerin kesik olması nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, kimseye ulaşamadıklarını savundu. Özellikle 186 hattının sürekli meşgul olmasına bir anlam veremediklerini dile getiren vatandaşlar, “Yaklaşık 15 saattir elektriklerimiz yok. Evde hastamız var, iş yapamıyoruz. Dükkanlarımızdaki soğuk, ürünlerin hepsi eridi. 186’yı aradığımızda ise sürekli meşgul çalıyor. Elektrik faturasına gelince hemen almasını biliyorlar ancak böyle bir sıkıntıda ise muhatap olacak kimseyi bulamıyoruz. Bu sıkıntımızın artık giderilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.


VEDAŞ Müdürü Zafer Türüt ise, ilde meydana gelen rüzgar nedeniyle bazı mahallelerin muhtelif yerlerinde iletkenlerin koptuğunu belirterek, 6 ekibin çalışmalara aralıksız devam ettiğini söyledi.

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER