Artvin’de yapılan Kafkasör Dağ...
MEBİT

Vanlı Atletlerden Büyük Başarı (Artvin Kafkasör Dağ Koşusu)

Artvin’de yapılan Kafkasör Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmesi’ne katılan Vanlı sporcular büyük başarı gösterdi.

Abone Ol

2014-08-19 15:50:00 | Son Güncelleme : 2024-02-13 17:50:23

Vanlı Atletlerden Büyük Başarı (Artvin Kafkasör Dağ Koşusu)

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı’nın 2014 sezonu faaliyet programında yer alan ‘Artvin Kafkasör Dağ Koşusu ve 30. Dünya Dağ Koşusu Milli Takım Seçmesi’ 16 Ağustos 2014 tarihinde Artvin’de yapıldı.



68 erkek ve 38 bayan sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Dağ Koşusu Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’ne Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü atletizm sporcularından büyük erkekler kategorisinde 11,900 metre koşan 27 sporcudan; 132 göğüs numarasıyla Deniz Kazan 52.16 bitirme süresi ile Türkiye şampiyonu olurken; genç kadınlar kategorisinde 4050 metre koşan 28 sporcumuzdan 109 göğüs numarasıyla Bahar Atalay ise 19.29 bitirme süresi ile Türkiye ikincisi oldu.



Yarışmanın ardından bir açıklama yapan Atletizm Milli Takım Antrenörü İzzet Batmaz, ‘Artvin Kafkasör Dağ Koşusu ve 30. Dünya Dağ Koşusu Milli Takım Seçmeleri’ne katılan bütün sporcu ve antrenörleri tebrik ederek, “Dereceye giren sporcularımıza başarılar diliyorum. Atletizmde sporcularımız ilimiz adına gerçek anlamda güzel başarılara imza atıyor. Bizlerde bu kazanılan başarıların mutluluklarına ortak oluyoruz. Yıllardan beridir atletizm branşına gönül vermiş biri olarak burada dereceye giren sporcularımızdan Deniz Kazan ve Bahar Atalay’ı kutluyorum. İnşallah 14 Eylül tarihinde İtalya’da yapılacak olan Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizlere her anlamda destek olan ve yanımızda bulunan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER