Van Kahvaltısı Derneği Başkanı...
MEBİT

Van Kahvaltası Derneği Başkanı Caner'den Bayram Mesajı

Van Kahvaltısı Derneği Başkanı Yunus Caner, Ramazan Bayramı sebebi ile yayınladığı mesajda İslam aleminin bayramını kutladı.

Abone Ol

2014-07-25 15:04:00 | Son Güncelleme : 2021-07-08 01:22:03

Van Kahvaltası Derneği Başkanı Caner'den Bayram Mesajı

Caner, bayramların en güzellerinden biri olan Ramazan Bayramına eriştiklerini belirterek, dargınların, küskünlerin barışması için bayramın önemli yere sahip olduğunu ifade etti.



Bin yıldır birleştiren, kaynaştıran bayramın, kendilerini bir kez daha birleştireceğini anlatan Caner, “Bayramlar karşılıklı sevginin, saygının, sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla, toplumumuzda barış ve hoşgörü havasının en yoğun yaşandığı, kardeşlik bağlarının güçlendiği müstesna günlerdir. İslam dünyası olarak Ramazan ayı boyunca bir çok sıkıntılar yaşadık. Bu sıkıntıların başında Gazze’de, İsrail’in terör estirerek yüzlerce Müslüman kardeşimizin katledilmesi geliyordu. İsrail’in bu insanlık dışı saldırılarından dolayı oruçlarımızı üzüntü içerisinde tutmaya çalıştık. Her gün Filistin için eller semaya yükselerek, dualar edildi. Şüphesiz ki Rabbimizin yüzlerce Müslüman’ın dökülen kanının hesabını başta İsrail olmak üzere zalim ülkelere soracaktır. Temennimiz odur ki Müslümanların birlik ve beraberlik içerisinde harekat etmeleridir. Bayramın, bu hedefe ulaşmak için bizlere manevi bir güç vereceğine inanıyorum. Umarım İslam alemi başta olmak üzere ülkemiz bu bayramla birlikte tüm sıkıntıları geride bırakmış geleceğe emin adımlarla yürüyen bir ülke olacaktır. Bu duygu, düşünce ve inançla, bayramın yeni bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine ve toplum olarak nice bayramlara erişmemize vesile olmasını temenni ediyor, başta İslam alemi olmak üzere tüm Müslümanların Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi. 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER