Van Ticaret ve Sanayi Odası Yö...
MEBİT

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Abone Ol

2014-07-25 10:49:00 | Son Güncelleme : 2021-07-15 05:55:19

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Takva, yayınladığı mesajında, “Çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, kamuoyuna tarafsız, doğru ve hızlı biçimde bilgi ve haber vererek, toplumu aydınlatıp, meslek ilkelerine, kişilik haklarına saygı çerçevesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Çağdaş demokrasilerin olmazsa olmazı ‘İletişim özgürlüğü’ şeffaf yönetim anlayışının da temel yapı taşlarındandır. Basın, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlamaktadır. ‘Basın, başlı başına bir güç, bir okul, bir öncüdür’ sözü de basının önemini ve mensuplarının üstlendiği büyük sorumluluğu ortaya koymaktadır.

 

 

İlimizin her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının bölgemize olumlu yönde yansımasında yerel gazetelerimizin gösterdikleri duyarlılığın ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmaların büyük katkı sağladığına inanıyorum. 24 Temmuz Basın Bayramınızı kutlar, basın meslek ilkeleri doğrultusunda ilkeli, tarafsız, sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayışıyla yapılan çalışmaların devamını diler, hepinize selam ve sevgiler sunarım” dedi.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER