Van Gençlik Hizmetleri ve Spor...
MEBİT

Van'da Badminton Kurslarına Yoğun İlgi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okullarında devam eden badminton kursu yoğun ilgi görüyor.

Abone Ol

2014-07-23 16:36:00 | Son Güncelleme : 2024-03-17 15:21:41

Van'da Badminton Kurslarına Yoğun İlgi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve bütün illerde eş zamanlı olarak devam eden “Yaz Spor Okulları” Van’da da yoğun bir katılımla devam ediyor.



Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Badminton Antrenörü Umut Pişkin, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açılan yaz spor okullarında badminton kurslarına yoğun bir katılım olduğunu belirterek, “Haftanın farklı günlerinde verdiğimiz kurslarımızda yaklaşık 350 öğrenciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizde 27 branşın 22’sinde açılan yaz spor okullarına katılımın yoğun olmasından oldukça memnunuz” dedi.




Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir ise, yaz spor okullarında çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yılda geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek için görevli antrenör arkadaşlarımız kendi branşlarında yaz spor okullarına katılan öğrencileri gruplar haline ayırarak yoğun bir şekilde antrenmanlarına devam ediyor. Vermiş olduğumuz sportif malzemeler ve ücretsiz servis imkânları sayesinde çocuklarımızı spora daha çok teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Şu an başta basketbol olmak üzere badminton, hentbol, voleybol, jimnastik, tenis, taekwondo ve yüzme branşlarına yoğun bir ilgi var. Yaz spor okullarına gelen çocuklarımız, spor eğitiminin yanı sıra sosyal aktivitelerle de zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Bu sayede çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmış, spora yönlendirmiş oluyoruz. Kayıtlarımız halen devam etmektedir. Çocuklarımız tesislerimize gelerek sevdikleri branşta antrenmanlara katılabilirler” dedi.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER