Van’da Hz. Peygamber Efendimiz...
MEBİT

Boyalar Kız Kur'an Kursu'nda Kutlu Doğum Programı

Van’da Hz. Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) doğumunun yıl dönümü sebebiyle İpekyolu Müftülüğü’ne bağlı Boyalar Kız Kur’an Kursu’nda da bir program düzenlendi.

Abone Ol

2014-04-23 11:40:00 | Son Güncelleme : 2024-03-21 10:45:12

Boyalar Kız Kur'an Kursu'nda Kutlu Doğum Programı

Hz. Peygamber’in dünyaya teşriflerinin 1443. doğum yıl dönümü münasebetiyle Van İl Müftülüğü’nün organizasyonu ve ilçe müftülüklerinin iştiraki ile kent genelinde yüzlerce program tertip edildi.


Bu yıl toplumda bir farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet’ temasının işlendiği etkinliklerden biri de İpekyolu İlçe Müftülüğü’ne bağlı Boyalar Kız Kur’un Kursu’nda yapıldı. Boyalar Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Birsel Kaya’nın yönetiminde yapılan programa kurs öğrencilerinin yanısıra Alipaşa, Halilağa ve Hafiziye Mahallelerinden yaklaşık 150 bayan katıldı. Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşenur Akdaş’ın program sunumunu gerçekleştirdiği etkinlik, Birsel Kaya’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur’an Kursu öğreticisi Rukiye İlci’nin bayanlara kıldırdığı Tesbih Namazının ardından Kur’an Kursu Yöneticisi Birsel Kaya, ‘Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet’ konulu bir konuşma yaptı.

 

 


 

 



İlahiler ve şiirlerin okunduğu programda davetlilere de Hz. Peygamberin hadislerinden oluşan birer kitapçık dağıtıldı. Binlerce Salavat-ı Şerifin getirildiği program Kur’an Kursu Öğreticisi Kübra Karakoç’un yaptığı dua ile sona erdi. Yaklaşık 3 saat süren programda davetlilere çeşitli ikramlar da dağıtıldı.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER