Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)...
MEBİT

BTP'li Gül'den Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Van İl Başkanı Şakir Gül, Kutlu Doğam Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Abone Ol

2014-04-18 12:39:00 | Son Güncelleme : 2023-12-03 20:00:34

BTP'li Gül'den Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Şakir Gül, yayınladığı mesajında, Hz. Muhammed’in üstün şahsiyeti ve ahlakının bütün insanlığa örnek olduğunu belirterek, “Peygamberimizin insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak, mutluluğun anahtarıdır. Rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri üzerinde toplamış olan Efendimiz, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya teşvik etmiştir. Rahmet Peygamberi Efendimiz, 'Ben güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim' demek suretiyle insanlığa hoşgörü, sevgi, birlik, beraberlik, dayanışma, kaynaşma ve güzel ahlak çağrısında bulunmuştur.





Efendimizin İslam mesajında saygı, merhamet, şefkat, hak, hukuk, adalet, fikir ve vicdan özgürlüğü, sevgi, hoşgörü, doğruluk, güven ve daha nice güzel şeyler var. Bu manada Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini Peygamberimizi daha iyi tanımak için fırsat olarak değerlendiriyorum. Hz. Muhammed'in ahlakından beslenen insanların bir ve beraber olmasını, birbirlerinin onuruna, hak ve hukukuna saygı göstermeleri ve hakiki manada kardeş olmalarından geçer. 'Bizler ancak onun yolunda yürüdükçe ideallerimizde hedeflediğimiz topluma ulaşmamız mümkün olacaktır. Bir insanın kurtuluşuna vesile olan bütün insanlığını kurtarmış olur' diyerek bizlere diğergamlık ufkunu işaret eden Hz. Muhammed'in bu tavsiyesi istikametinde hareket ettikçe, hem şahsi hem de toplumsal hayatımızda emniyet ve huzuru yakalamamız kolaylaşacaktır.




O’nun mesajının gönüllerde yankı bulması, kardeşlik bağlarıyla kenetlenip yekvücut olarak geleceğimizi inşa etmemize vesile olması en büyük temennimizdir. Bu vesileyle hayatlarımıza hayat bahşederek varlığıyla bütün asırları ışıklandıran Peygamberimiz Hz. Muhammed'in mübarek doğumunu en kalbi duygularla tebrik ediyor, Kutlu Doğum Haftası’nın tüm İslam aleminin, vatanımızın huzur ve mutluluğuna, milletimizin birlik ve dostluğuna, kardeşliğine vesile olmasını yüce Rabbimden diliyorum” dedi.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER