Van İl Müftülüğü İmam Hatipler...
MEBİT

İl Müftülüğü Hastalara Kutlu Doğum Ziyareti Kapsamında Gül Dağıttı

Van İl Müftülüğü İmam Hatipleri, ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri kapsamında hastaları ziyaret ederek kendilerine gül dağıttı.

Abone Ol

2014-04-14 22:48:00 | Son Güncelleme : 2024-03-23 23:47:58

İl Müftülüğü Hastalara Kutlu Doğum Ziyareti Kapsamında Gül Dağıttı

Hz. Peygamberin (SAV) doğumunun 1443. yıl dönümü nedeniyle ildeki tüm kurum ve kuruluşları ziyaret eden il müftülüğü yetkilileri, barış mesajlarında bulunarak kendilerine gül dağıttı.



Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri ve hastalarını odalarında ziyaret eden merkez cami imam hatipleri Nurullah Arvas, Enver Aktaş ve Cüneyt Alan, Kutlu Doğum Haftası’nın hayırlara vesile olması dileklerinde bulunarak kendilerine gül dağıttı.




Burada bir açıklamada bulunan Van Merkez Halid Bin Velid Camii İmam Hatibi Nurullah Arvas, il müftülüğü tarafından organize edilen program çerçevesinde bütün kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirterek, “Bu gün tüm hastanelerimizde yatan hastalarımızı ve hastane yetkililerini ziyaret ederek Kutlu Doğum Haftalarını kutladık. Ayrıca kendilerine birer gül ve 40 Hadis kartelası hediye ettik. Böylece bu haftanın önemini hastalarımıza ve yöneticilerimize hatırlatıyoruz. Bu vesileyle bütün halkımızın da Kutlu Doğum Haftası kutlu olsun. Rabbim memleketimize ve milletimize huzur versin” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER