Adalet ve Kalkınma Partisi İl Genel Meclis Üyesi Salih Özbek, bazı yayın organlarında BDP'ye geçtikleri ve destek verecekleri yönünde çıkan haberlerin asılsız ve gerçek dışı olduğunu söyledi.
PARTİ DEĞİŞTİRME HABERİNE YALANLAMA
AK PARTİ İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ SALİH ÖZBEK:
"SEÇİMDE BDP'YE DESTEK VERECEĞİMİZ YÖNÜNDEKİ ASILSIZ HABERLERLE HEDEF SAPTIRIYORLAR"
Adalet ve Kalkınma Partisi İl Genel Meclis Üyesi Salih Özbek, bazı yayın organlarında BDP'ye geçtikleri ve destek verecekleri yönünde çıkan haberlerin asılsız ve gerçek dışı olduğunu söyledi.
Milletvekili genel seçimi öncesinde bu tür yalan haberlerin yanlı ve maksatlı olarak yazıldığına dikkat çeken Özbek, "İnsanları manipüle etmeye yönelik söylemler doğru değil ve bu insana yakışmaz. Siyasi partiler asparagas haberlerden ziyade realitelerle yüzleşmelidir" dedi.
Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Salih Özbek, bazı basın yayın organlarında şahsı ve ailesi hakkında gerçeği yansıtmayan açıklamaların yer almasına sert tepki gösterdi.
Özbek, "Basında yer alan haberlere göre BDP yetkilileri tarafından oluşturulan seçim komisyonu Çatak İlçesi'ne bağlı Konalga Köyü'ne gitmişler. Umduklarını bulamayan BDP'liler, insanların kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Burada, sözde kendilerine seçimde destek vereceğimiz yönünde basına bazı açıklamalar yayınlatmışlar. Bu beyanlar tamamen hedef saptırmaya yönelik ve asılsızdır" dedi.
İNSANLARI MANİPÜLE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR
Siyasi partilerin asparagas haberlerden ziyade realitelerle yüzleşmesi gerektiğini dile getiren Özbek, kaynağı belli olan ve gerçeği yansıtmayan böylesi haberlerle bir yere varılamayacağının altını çizdi. Özbek, şöyle konuştu:
"Ben AK Parti'nin Van İl Kurucu üyelerindenim. Partimiz kurulduğundan beri çeşitli kademelerde görev aldım. Halen AK Parti İl Genel Meclis üyeliği görevini yürütmekteyim. BDP'lilerin insanları manipüle etmeye yönelik söylemleri asla doğru değildir.
Bu söylemler insana da yakışmaz. Tekrar ifade etmek istiyorum ki asla böyle bir olay yaşanmamıştır. Hakkımızda yalan beyanda bulunanları üzüntüyle karşılıyorum. Onları sağduyulu vatandaşlarımızın vicdanlarına havale ediyorum. Vatandaşlarımız gerçeği ve hizmet getirenleri çok iyi biliyor."
Özbek, buna benzer bazı asılsız haberlerin Erciş ve Çaldıran ilçeleri için de yapıldığına işaret edip, bu haberlerin muhatapları tarafından yalanlandığını da sözlerine ekledi.
Söz Sizde ! Konuyla İlgili Yorum Yapabilirsiniz..