Gevaş İlçe Müftülüğü tarafından İmam Hatip Lisesi (İHL) öğrencilerine Kur'an-ı Kerim hediye edildi.
ÖĞRENCİLERE KURAN-I KERİM HEDİYE EDİLDİ
Gevaş İlçe Müftülüğü tarafından İmam Hatip Lisesi (İHL) öğrencilerine Kur'an-ı Kerim hediye edildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde, Gevaş Çok Programlı Lisesi binasında kitap dağıtım çalışmalarına İlçe Müftüsü Burhan Eriş ve müftülük çalışanları ile okul yetkilileri katıldı.
İmam Hatip Lisesi'nde okuyan 120 öğrenciye kitaplarını dağıtacaklarını belirten İlçe Müftüsü Burhan Eriş, "Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen Kur'an-ı Kerim ile İbadetim, Ahlakım, Peygamberim ve İnancım adlı kitapları İmam Hatip Lisesi'nde okuyan öğrencilerimize dağıttık.
Öğrencilerimiz bu vesileyle İslam'ı az, ama öz olan bu doğru kaynaklardan öğrenme imkanı bulacaklardır. Gençlerimiz, çocuklarımız başka ideolojilere kapılmadan, dinlerini yanlış kaynaklardan değil, konunun özüne inen, dinin özeti diyebileceğimiz, esas konulara yer veren bu kitaplardan öğrenebileceklerdir.
Dileğimiz gençlerimizin, çocuklarımızın bu kaynaklardan faydalanmaları ve İslam'ı en iyi şekilde öğrenip yaşamalarına yardımcı olmasıdır. İlerde bu tür destek amaçlı, yararlı kampanya ve etkinliklerimiz olacaktır" dedi.
Söz Sizde ! Konuyla İlgili Yorum Yapabilirsiniz..