Van'da, karnesi kötü olduğu için gözyaşlarına boğulan depremzede öğrencileri arkadaşları teselli etti.
DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERİN GÖZYAŞI
KARNESİNDE ZAYIF OLAN ÖĞRENCİLER HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI
TAKDİRNAME ALAN 4. SINIF ÖĞRENCİSİ AYTEN DEMİR:
"KENDİMLE GURUR DUYUYORUM"
KARNESİ KÖTÜ OLAN HELİN KARA:
"KENDİME SÖZ VERMİŞTİM. HİÇBİR ZAMAN ARTIK KARNEM DÜZELMEYECEK"
Van'da, karnesi kötü olduğu için gözyaşlarına boğulan depremzede öğrencileri arkadaşları teselli etti.
Van'da 23 Kasım ve 9 Ekim tarihinde meydana gelen iki büyük depremin ardından eğitime yaklaşık 2 ay ara verilmişti. Eğitimde ortaya çıkan açığın kapatılması için yarıyıl tatilinde de okula devam eden öğrenciler, bugün karne sevinci yaşadı.
Takdir, teşekkür alan ve karne notları iyi olan öğrenciler sevinirken, karnesi kötü olan bazı öğrenciler de gözyaşını tutamadı.
"KENDİMLE GURUR DUYUYORUM"
Kevenli İlköğretim Okulu 4/A sınıfındaki karne töreninde sevinç ve gözyaşı aynı anda yaşandı. Takdir alan 4. sınıf öğrencisi Ayten Demir, "Ben elimden geleni yaptım ve buna hak kazındım.
Kendimle gurur duyuyorum. Arkadaşlarımız için çok üzüldük. Onların da başarılı olmasını istiyorduk" dedi.
Karne notu kötü olan bazı öğrenciler de sınıfta hüngür hüngür ağladı. Karnesinde zayıf olan 4. sınıf öğrencisi Helin Kara, "Karnem çok kötü.
Hiçbir zaman da düzelmeyecek. Ben kendime takdir alacağıma söz vermiştim ama olmadı" diyerek gözyaşını tutamadı.
Hüngür hüngür ağlayan Kara'nın saçını okşayan arkadaşları ise, "Üzülme ikinci dönem de var, başarırsın" diye konuştu.
Söz Sizde ! Konuyla İlgili Yorum Yapabilirsiniz..